Miercurea fără cuvinte

Ce este “Miercurea fara cuvinte”?

Miercurea , pe internet, bloggerii care participa la “Wordless Wednesday” ( “miercurea fara cuvinte”), postează pe blogul lor o fotografie (de preferinţă proprie, si nu luata de pe net) care nu are nevoie de explicaţii. De aici şi titlul “wordless”- adică “fara cuvinte”. Se considera ca fotografia vorbeste de la sine, astfel incat nu mai e nevoie de o descriere. Desigur, daca cineva doreste sa adauge cateva cuvinte nu e nicio problema.

Mi s-a parut o idee interesanta, pe care am preluat-o de la “Dulce casa” , căreia îi mulţumesc românizarea ideii.

wild flower (04.08.2010)

Deşi e Miercurea fără cuvinte  vreau să vă spun doar atât: DACĂ VĂ IUBIŢI CU ADEVĂRAT COPIII ŞI VREŢI SĂ-I VEDEŢI CRESCÂND SĂNĂTOŞI, TRUPEŞTE ŞI SUFLETEŞTE, NU-I VACCINAŢI ŞI NU VĂ VACCINAŢI! TOTUL E O CAMPANIE MURDARĂ, nu vă lăsaţi conduşi de panică şi de instinctul de turmă! Substanţele din vaccin sunt mult mai periculoase decât gripa însăşi! ÎNCREDERE să aveţi doar în DUMNEZEU, El este doctorul tuturor doctorilor, nu OMS sau guvernele! NU vaccinul ne apără de nenorocire şi de moarte, ci Duhul Său cel Sfânt care ne ţine în viaţă şi ne dă forţa raţiunii! Ascultaţi, în rugăciune, conştiinţa voastră, cereţi sfatul duhovnicilor şi veţi afla răspuns. 

Omul nu poate crea ceva mai bun decât a făcut-o Dumnezeu atunci când ne-a creat, dându-i trupului nostru puterea de a se apăra singur de boală, prin imunitate. Creşteţi-vă imunitatea pe cale naturală şi nu veţi păţi nimic, fizic. Şi nu uitaţi că trupul şi sufletul sunt una!

Doamne, ajută-ne!

daydream joy (16 decembrie 2009)

glimpse within your heart (09 decembrie 2009)

ferice-i ferice; soare luminos -Şt. Hruşcă

5 thoughts on “Miercurea fără cuvinte

  1. Alexa

    interesanta ideea, dar eu tocmai imi pregatisem ceva scris. 😀 Poate pe miecurea viitoare. Ma gandeam la o fotografie facuta de mine in ton cu sezonul …

    Reply
  2. Theodora Post author

    Multam, esti bine primita oricând vrei. Da, e bună ideea cu sezonul. Si eu am tras cu ochiul la ale tale de pe deviant . Se vede ca e pasiune, nu glumă 🙂 Mi-au placut tare, sunt romantice şi copilăroase, ca tine.

    Reply

Ce zici de asta?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s