Rugă pentru Alexandru

Un băieţel de doar un an şi trei luni are nevoie de ajutorul nostru pentru a reuşi să treacă cu bine peste prima cumpănă din viaţa sa.

La sfârşitul anului trecut, micuţul cu nume de sfânt, Ionescu Mina Alexandru, a fost diagnosticat cu cancer la rinichi şi operat de urgenţă în România. Analizele ulterioare au demonstrat că starea sa de sănătate este mult mai fragilă decât părea, iar acum specialiştii oncologi le-au recomandat părinţilor să îl ducă pe copil la o clinică din străinătate unde să înceapă şedinţele de radioterapie şi să continue tratamentul chimioterapeutic. Costul serviciilor se ridică la 50.000 de euro.

Calvarul familiei Ionescu a început la sfârşitul anului trecut, în preajma sărbătorilor, când, în urma unui control de rutină, fiului lor Alexandru i-a fost descoperită o tumoră la rinichi. A urmat o intervenţie chirurgicală la un spital din Capitală în urma căruia băieţelului i-a fost înlăturată tumora, dar şi un rinichi şi o parte din ureter, iar în ianuarie anul acesta a început şedinţele chinuitoare de chimioterapie la spitalul Budimex. Situaţia s-a complicat, însă, după sosirea rezultatelor analizelor făcute pe proba tumorală, care au arătat că este vorba de un sarcom renal cu celule clare, o formă mai rară de cancer care necesită un tratament chimioterapeutic dur, alternat cu şedinţe de radioterapie. Din cauza vârstei fragede şi a faptului că în ţară aparatura nu este performantă, oncologii români i-au sfătuit pe părinţi să continue chimioterapia şi radioterapia la o clinică din Viena sau Franţa, unde, deşi costurile se ridică la 50.000 de euro, şansele lui Alex de vindecare ar creşte enorm. Pentru că suma depăşeşte cu mult puterea financiară a familiei greu încercate, pe numele puştiului de un an şi un pic a fost deschis un cont unde se pot face donaţii. Nu sta nepăsător, ajută şi tu! Și nu uita, mai ales,  să-l pomenești și pe micuțul Alexandru și mult încercata lui familie și în rugăciunile tale.

IONESCU MINA ALEXANDRU


Ron – RO04MILB0000000002948361


Eur – RO84MILB0000000002948376


SWIFT: MILBROBU


BANCA MILLENNIUM


SUCURSALA DRISTOR

Sursa : http://www.cancan.ro/actualitate/intern/ajuta-ne-sa-ajutam-alexandru-lupta-pentru-viata-lui-la-numai-un-an-cu-50-000-de-euro-poate-invinge-203198.html

Ce zici de asta?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s