Cati a trecut cu bine de operaţie

Veşti bune. Aseară, pe la 22.00, după unsprezece ore, operaţia Ecaterinei s-a încheiat cu succes. Tumoarea a fost extirpată în totalitate.

Cati a fost tare cuminte, starea ei a fost stabilă în tot acest timp, de aceea atmosfera din sala de chirurgie a fost relaxată. După câteva ore, s-a trezit, s-a mişcat, chiar a vorbit puţin, şoptit, cu Ovidiu.

Nu prea a reuşit să doarmă azi-noapte la Terapie intensivă, dar de azi-dimineaţă, de când au mutat-o la salon,  a venit, în sfârşit, şi somnul odihnitor…

Am reuşit să vorbesc cu ea spre seară, la un telefon cu hands free. M-a impresionat teribil cât de puternică poate fi, ce tonus bun are. Râdea, îmi zicea că încă nu poate să alerge pe holuri, dar mâine sigur o va face, măcar cât să le dea  ceva palpitaţii asistentelor; singura părere de rău e că deocamdată nu poate  să poarte ochelari de soare…

Desigur, ce-a fost mai dificil a trecut, pentru Cati începând acum o nouă etapă, cea de recuperare.

***

Vreau să mulţumesc din toată inima, personal şi în numele familiei M., tuturor celor care au făcut ca această operaţie să fie posibilă şi care s-au rugat să fie bine. Cel mai important lucru, care va rămâne, este bucuria că aţi contribuit la înfăptuirea unei minuni.

Slavă lui Dumnezeu şi marii Sale milostiviri faţă de oameni, slavă Sfinţilor Săi şi oamenilor care se fac lucrători ai Duhului!

Să ne aducem aminte cum a început povestea asta, în urmă cu aproape o lună şi jumătate

3 thoughts on “Cati a trecut cu bine de operaţie

  1. lucia TM

    Mare este Dumnezeu!..fie ca sarbatorile Sfintelor Paste sa aduca sanatate si bucurie in familia Ecaterinei si de asemenea si-n a celor care, fara ajutorul LOR aceasta interventie n-ar fi putut avea loc si /sau prea tarziu…ar fi fost.
    Doamne ajuta!

    Reply
  2. lucia TM

    …HRISTOS A INVIAT !!

    In noaptea Invierii
    Cand clopotele bat
    Va spunem si din Timisoara
    Hristos a Inviat !!

    Reply

Ce zici de asta?